Ce este campania Luminează lumea?

„Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune, și să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.” – Matei 5:16

Ce este campania Luminează lumea?

#LumineazaLumea este o invitație de a transforma Crăciunul într-o perioadă de slujire. Este o mișcare la nivel mondial menită să atingă inimi și să schimbe vieți făcând lucrurile pe care le-a făcut Isus: hrănindu-i pe cei flămânzi, alinându-i pe cei singuri, vizitându-i pe cei bolnavi și suferinzi și dând dovadă de bunătate față de toată lumea. Isus a spus: „Voi sunteți lumina lumii” (Matei 5:14). #LumineazaLumea este modul perfect de a lăsa lumina noastră – și lumina Sa – să strălucească mai puternic.

Sugestii de slujire zilnică

Inițiativa #LumineazaLumea ne oferă provocarea să dăm dovadă de dragoste față de alții în aceleași moduri în care Isus a făcut aceasta în timpul slujirii Sale în viața muritoare. În luna decembrie, sunt oferite îndemnuri specifice pentru a ne ajuta să ne concentrăm viața asupra faptului de a-i ajuta pe alții în perioada Crăciunului. Pentru a participa, poți descărca un calendar în care sunt indicate idei.

Adunări speciale de duminica

În duminica dinaintea zilei de Crăciun, desfășurăm o adunare specială din ziua de sabat, concentrată asupra nașterii și vieții lui Isus Hristos. Prietenii și cunoștințele care nu sunt de aceeași credință cu noi sunt bineveniți în fiecare duminică, dar sunt invitați în mod special să vină și să preaslăvească alături de noi în acea zi.

#LumineazaLumea în fiecare zi

În fiecare an, de Crăciun, Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă face un efort extraordinar pentru a răspândi mesajul și misiunea campaniei #LumineazaLumea. Totuși, poți face aceasta tot timpul anului gândindu-te cui poți sluji în fiecare zi.

Alte moduri de a lumina lumea