Întâlnește-te cu misionari online sau în persoană

Găsește alinare vorbind cu misionari. Putem citi din scripturi cu tine și te putem ajuta să găsești pace prin rugăciune.

Prenume
Te rugăm să scrii o valoare
Nume de familie
Te rugăm să scrii o valoare
E-mail
Te rugăm să introduci o valoare

Cum mă pot ajuta misionarii?

Deși relația ta cu Dumnezeu poate fi foarte personală, uneori cu toții avem nevoie de puțin ajutor pentru a recunoaște ceea ce Dumnezeu ne spune. Indiferent de punctul în care te afli pe calea ta spirituală, misionarii îți pot preda principii ale Evangheliei și alte cunoștințe despre aceasta care te pot ajuta să înaintezi pe calea ta. Gândește-te la ei ca și cum ar fi antrenori spirituali care:

  • te vor ajuta să te simți mai aproape de Dumnezeu;
  • îți vor arăta cum să te rogi și să primești răspunsuri de la El;
  • te vor ajuta să găsești răspunsuri la întrebările tale de natură spirituală;
  • te vor învăța despre Salvatorul Isus Hristos și Evanghelia Sa;
  • te vor ajuta să înțelegi scripturile;
  • te vor sprijini de-a lungul încercărilor tale;
  • te vor încuraja să progresezi către pocăință, credință și botez;
  • te vor prezenta unei comunități de credincioși care gândesc la fel și care pot continua să te sprijine de-a lungul călătoriei tale spirituale.

La ce să te aștepți de la o vizită a misionarilor

Misionarii te vor ruga să începeți vizita cu o rugăciune. Dacă dorești, ei te pot ruga chiar pe tine să spui rugăciunea. Oricum, scopul este de a-L invita pe Duhul Sfânt să fie prezent la discuție.

Probabil că ei vor petrece câteva minute pentru a te cunoaște și a afla care îți sunt pasiunile. Misionarii au un întreg program pe care ți-l pot preda, dar ei încearcă să personalizeze mesajul lor pentru tine și pentru situația ta actuală din viață. Ei vor citi din Biblie și din Cartea lui Mormon cu tine și te vor invita să te rogi și să afli dacă ceea ce ei predau este adevărat.

Dacă dorești, misionarii vor stabili o altă dată pentru o altă vizită. În timpul celei de-a doua întâlniri, ei te vor învăța mai multe despre Isus Hristos și Biserica Sa restaurată și vor răspunde la orice întrebări ai putea avea. Programul lor include, de asemenea, mesaje despre planul lui Dumnezeu privind fericirea noastră, despre sacrificiul pe care Isus l-a făcut pentru noi, despre credință, pocăință, botez, Duhul Sfânt și despre faptul de a ține poruncile lui Dumnezeu. Ei vor continua să te invite să te rogi, să citești din Cartea lui Mormon, să te duci la Biserică și chiar să fii botezat. Și, amintește-ți că misionarii vor continua în funcție de câte de repede vrei tu și îți vor respecta timpul și dorința de a te întâlni cu ei sau nu.