Bine ai venit

În această perioadă a Crăciunului apropie-te de Isus vizionând noul filmuleț despre nașterea Sa. Gândește-te la moduri în care poți fi printre cei care #LumineazăLumea și transformă această perioadă a Crăciunului într-una a slujirii. Alătură-te nouă în timp ce urmăm exemplul Salvatorului slujindu-le altora, unul câte unul – tot așa cum a făcut El.

...
Copilul Isus
17:56

Cum poți fi printre cei care #LumineazăLumea în această perioadă? Iată câteva idei de a sluji în fiecare zi până în ziua de Crăciun. Actele tale mici de slujire vor aduce o mare schimbare în viața celor din jurul tău. Împărtășește experiențele tale online folosind #LumineazăLumea.

Intră în posesia calendarului #LumineazăLumea privind slujirea din acest an

Isus ne-a învățat că Tatăl nostru Ceresc este acolo pentru noi când Îi cerem ajutorul. Pe măsură ce clădim o relație cu Dumnezeu, putem să folosim puterea Sa pentru a ne ajuta să ne biruim încercările. Poți să îți începi călătoria în legătură cu faptul de a-L cunoaște pe Dumnezeu dezvoltându-ți credința, pocăindu-te de păcate, fiind botezat și primind darul Duhului Sfânt. Continuă pe calea către Dumnezeu rugându-te Lui, citind cuvintele Sale, ducându-te la Biserică, învățând despre Isus și slujind altora.