Găsește o clădire a Bisericii aproape de tine.
Găsește

Să sărbătorim împreună Crăciunul

Sărbătorește bucuria nașterii lui Isus participând la o adunare specială de preaslăvire de duminica în luna decembrie a acestui an. Este o ocazie minunată de a simți pacea din perioada Crăciunului și este, de asemenea, o ocazie minunată de a invita prieteni, apropiați și membri ai familiei să ți se alăture pentru o oră de inspirație.

5 sfaturi pentru a avea o experiență minunată la Biserică

1. Prezintă-te

Membrii Bisericii îți vor ura bun venit în congregație și te vor ajuta să te simțiți ca acasă. Poți să te prezinți altora și să ceri ajutor oamenilor dacă ai întrebări. Toată lumea se va bucura că ești acolo.

2. Află la ce să te aștepți

De obicei, o slujbă desfășurată cu ocazia Crăciunului durează o oră. Include adesea cântece, rugăciuni și predici (numite „cuvântări“) rostite de membri ai congregației. În timpul slujbei, membrii Bisericii vor avea ocazia să-și amintească de Isus luând din împărtășanie.

3. Îmbracă-te cât de bine poți

Ești binevenit să vii în orice îmbrăcăminte de bun gust dorești. Majoritatea bărbaților poartă costum sau cămașă cu nasturi și cravate și femeile poartă, de obicei, rochii sau fuste. Copiii, de obicei, se îmbracă și ei frumos. Faptul de a te îmbrăca frumos te poate ajuta să fii mai pios și să te pregătești să înveți despre Isus Hristos și învățăturile Sale.

4. Află despre împărtășanie (asemănătoare euharistiei)

În fiecare săptămână, pâinea și apa sunt binecuvântate și oferite congregației pentru a-și aduce aminte, prin intermediul simbolurilor, de sacrificiul făcut de Isus Hristos. Totuși, participarea nu este obligatorie. Dacă dorești să nu iei din împărtășanie, poți da tava următoarei persoane.

5. Poți să ne contactezi

Nu trebuie neapărat să anunți dacă accepți invitația de a participa la o slujbă a Bisericii. Dar, dacă ai emoții în legătură cu participarea, poți contacta congregația din timp. Ei îți pot găsi un prieten care să stea cu tine și să se asigure că te simți binevenit când vii în vizită. Apasă aici pentru a găsi informații de contact ale bisericii tale locale.

Mai multe moduri de a lumina lumea