Dragostea lui Dumnezeu

Dumnezeu este Tatăl din Cer iubitor și El Își iubește copiii în mod perfect. El ne-a iubit înainte ca noi să-L fi iubit, iar dovada dragostei Sale este pretutindeni.

Cum Își arată Dumnezeu dragostea

Prin binecuvântările Sale

Putem vedea dragostea lui Dumnezeu în binecuvântările pe care ni le oferă. De la frumusețea lumii la oamenii din viața noastră, Dumnezeu ne oferă, în mod constant, daruri mari și mici, deoarece El ne iubește.

Prin alții

Uneori, un sentiment ne va cuprinde în momente pline de pace. Adesea, când suntem în natură, când spunem o rugăciune sau când slujim altora, vom avea parte de acest sentiment. Acest sentiment este dragostea lui Dumnezeu.

Prin Fiul Său, Isus

Unul dintre gesturile de dragoste cele mai mari ale lui Dumnezeu față de noi a fost acela de a-L trimite pe pământ pe Fiul Său, Isus. Prin învățăturile și harul lui Isus, putem simți dragostea lui Dumnezeu, putem fi iertați și putem învăța cum să iubim oamenii din jurul nostru.

Să simțim dragostea lui Dumnezeu

Caută pace

Într-o lume haotică, ceva atât de subtil și de sacru cum este dragostea lui Dumnezeu poate fi greu de recunoscut. Dragostea lui Dumnezeu este mai ușor de găsit când ne creăm momente pentru a o căuta.

Roagă-te

Dumnezeu este Tatăl din Cer iubitor care Își iubește copiii și dorește să-i audă. Ne putem ruga pentru a cere ajutor în viață și ne putem ruga pentru a simți dragostea Sa. Dacă-L rogi pe Dumnezeu să simți dragostea Sa pentru tine, și ai răbdare să primești răspuns, acesta va veni.

Arată dragoste față de alții

Biblia ne învață că, pe măsură ce trăim în pace unii cu alții, putem simți dragostea lui Dumnezeu. De fapt, faptul de a-i iubi pe alții ne ajută să înțelegem dragostea lui Dumnezeu pentru noi. Pe măsură ce-i iubim pe alții și le slujim, vom simți dragostea pe care o căutăm de la Dumnezeu.

Să învățăm despre dragostea Sa

Putem învăța despre dragostea lui Dumnezeu studiind cuvântul Său. Pe măsură ce citim Biblia și Cartea lui Mormon, învățăm că, de-a lungul istoriei, Dumnezeu nu a încetat niciodată să-Și iubească poporul. Aceasta ne poate ajuta să recunoaștem dragostea lui Dumnezeu în propria viață.

Primește un exemplar gratuit al Cărții lui Mormon
Solicită acum