Trei modalități în care-ți poți clădi o relație cu Dumnezeu

Dumnezeu este Tatăl nostru iubitor, iar noi putem avea o relație puternică și însemnată cu El. Îți poți clădi și întări relația cu Dumnezeu făcând zilnic trei lucruri simple.

1. Studiază cuvântul lui Dumnezeu

Isus a spus: „Învățați de la Mine…   și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre” (Matei 11:29).

Dumnezeu este Tatăl nostru iubitor și El dorește să aibă o relație cu Propriii copii. Primul mod în care putem învăța despre Dumnezeu este acela de a citi despre El. Asemenea Bibliei, Cartea lui Mormon este cuvântul lui Dumnezeu. Ea a ajutat milioane de oameni să-L găsească pe Dumnezeu și să simtă dragostea Sa.

2. Roagă-te la Dumnezeu

Dumnezeu Își iubește copiii și dorește să-i audă. În calitate de copil al Său, Îi poți cere lui Dumnezeu ajutor și îndrumare. El este dornic să te binecuvânteze și să te ajute să găsești fericire. Isus a promis: „Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” (Matei 21:22). La început, poate nu va fi ușor să înveți cum să te rogi cu credință și să recunoști răspunsurile lui Dumnezeu, dar este posibil. Comunică pe chat sau discută față în față cu misionarii pentru a învăța cum să te rogi și cum să recunoști răspunsurile lui Dumnezeu.

3. Urmează-L pe Isus Hristos

Isus a spus: „Eu sunt calea, adevărul și viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine” (Ioan 14:6). Faptul de a învăța despre Isus și despre învățăturile Sale este o parte importantă a clădirii unei relații cu Dumnezeu. Putem citi despre aceste învățături în Biblie și în Cartea lui Mormon. Pe măsură ce trăim potrivit acestor învățături, vom ajunge, într-adevăr, să-I cunoaștem pe Isus și pe Tatăl Ceresc.

Primește un exemplar gratuit al Cărții lui Mormon
Solicită acum