Există Dumnezeu?

Da. El te cunoaște și te iubește.

Dumnezeu este Tatăl nostru, al tuturor. El Își cunoaște și Își iubește fiecare copil în parte cu o dragoste pură, de tată. Deoarece El trăiește în Cer, noi Îl numim deseori pe Dumnezeu Tatăl nostru Ceresc. În ochii Săi, suntem toți egali și suntem toți demni să avem parte de dragoste și fericire. Dumnezeu ne cunoaște și ne înțelege pe fiecare în parte. El ne știe punctele forte, slăbiciunile, speranțele și temerile. Tatăl nostru Ceresc iubitor are răbdare, compasiune și este înțelegător. Indiferent cine suntem sau ce am făcut, Dumnezeu dorește ca noi să Îi cerem ajutor pentru ca El să ne poată ajuta de-a lungul căii. Pe măsură ce El ne ajută să progresăm, vom începe să înțelegem bucuria adevărată și s-o trăim.

Poți să-L cunoști singur pe Dumnezeu

Dumnezeu ne cunoaște pe fiecare în parte; și noi Îl putem cunoaște. Isus a spus: „Și viața veșnică este aceasta: să Te cunoască pe Tine, singurul Dumnezeu adevărat, și pe Isus Hristos, pe care L-ai trimis Tu” (Ioan 17:3).

Isus ne-a învățat că Dumnezeu, Tatăl nostru Ceresc, este acolo pentru noi când Îi cerem ajutorul. Pe măsură ce clădim o relație cu Dumnezeu, putem începe să folosim puterea Sa pentru a ne ajuta în legătură cu încercările din viața noastră. Putem începe călătoria cunoașterii lui Dumnezeu rugându-ne la El și citind cuvintele Sale.

Dumnezeu și Cartea lui Mormon

Asemenea Bibliei, Cartea lui Mormon este cuvântul lui Dumnezeu. Există pentru a ne ajuta să învățăm mai multe despre El. Pe măsură ce ajungi să-L cunoști, viața ta se va schimba. Totul începe rugându-te și citind cuvintele Sale.

Cartea lui Mormon te va învăța trei lucruri valoroase

1. Dumnezeu te iubește. Ești copilul Său și El este acolo pentru tine.

2. Viața ta are un scop. Pe măsură ce începi să înveți despre acest scop, vei fi plin de speranță și de fericire.

3. Isus a trăit și a murit pentru noi toți. Pe măsură ce urmăm învățăturile Sale, vom putea, într-o bună zi, să ne întoarcem să trăim în prezența lui Dumnezeu.

Milioane de oameni L-au găsit pe Dumnezeu în Cartea lui Mormon

Iată două povestiri.

Povestea lui Shaquille

Shaq a crescut în Georgia și a devenit un atlet profesionist. Deși a crescut într-o familie baptistă, el L-a găsit pe Dumnezeu prin intermediul Cărții lui Mormon.

Povestea lui Daisy

Daisy cunoștea câțiva membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă, dar nu știa în ce credeau. După ce a discutat online cu misionarii, ea a dobândit o nouă înțelegere despre Dumnezeu și despre scopul ei în viață.

Primește un exemplar gratuit al Cărții lui Mormon
Comandă acum