Cum devin membru al Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă?

Oamenii pot învăța despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în multe moduri. Poți participa la adunări ale Bisericii, îți poți întreba prietenii care sunt membrii în ce cred sau te poți întâlni cu misionarii noștri. După ce înveți despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și dorești să devii membru, poți alege să fii botezat.

Vino la Biserică – toată lumea este invitată!

Nu trebuie să fii membru pentru a participa la o adunare de preaslăvire. Vizitatorii sunt întotdeauna bineveniți. Adunările noastre de preaslăvire de duminica includ luarea din împărtășanie (sau euharistia) și participarea la Școala de duminica și alte clase ale Bisericii.

Vino și participă la o adunare a Bisericii. Toți vizitatorii sunt bineveniți.
Găsește o clădire a Bisericii aproape de tine

Întâlnește-te cu misionarii

Întâlnirea cu misionarii, fie în persoană, fie online, este una dintre cele mai eficiente modalități de a învăța despre crezurile noastre. Misionarii vor împărtăși mesaje scurte despre Isus, despre planul lui Dumnezeu pentru tine și despre cum îți poți întări familia. Ei îți pot răspunde la întrebări despre Biserică și despre cum să devii membru. Faptul de a te întâlni cu misionarii nu înseamnă că te-ai hotărât să te alături Bisericii. Este doar un mod prin care poți să înveți mai multe despre ea.

Ne-ar plăcea să ne întâlnim cu tine
Întâlnește-te cu misionarii

Botează-te

Cum vei ști dacă dorești să fii botezat? Vei ști când vei avea un sentiment cert și plin de pace că ceea ce ai învățat este adevărat. Noi numim aceasta mărturie. Când dobândești o mărturie despre Isus și despre Evanghelia Sa, poți urma exemplul Său fiind botezat. Isus a fost botezat prin scufundare în Râul Iordan de către Ioan Botezătorul (vezi Matei 3:13-17). Isus ne-a învățat: „Dacă nu se naște cineva din apă și din Duh, nu poate să intre în împărăția lui Dumnezeu” (Ioan 3:5). Poți fi botezat fie de un misionar, fie de cineva pe care l-ai cunoscut la Biserică.