5 învățături din Biblie pentru noi în prezent

Sunt foarte multe lucruri pe care o carte din vechime ne poate învăța despre viața modernă.

Biblia nu este doar pentru oamenii care au trăit pe vremea lui Isus. Biblia este relevantă și pentru noi, în prezent. Iată cinci învățături din Biblie care te pot ajuta în lumea din zilele noastre.

1. Iubiți-vă unul pe altul

Isus Hristos, preaiubit și respins, a cunoscut foarte bine bucuria dragostei și durerea simțită când aceasta este reprimată. Prin urmare, nu este de mirare că, atunci când a fost întrebat care este cea mai mare poruncă, El a răspuns cu dragoste.

2. Ai credință în Dumnezeu

Indiferent cu ce ne confruntăm în viață, dacă ne întoarcem către Dumnezeu, El va folosi acel lucru pentru a ne învăța și a ne face mai asemănători Lui. În Biblie, învățăm că credința este o acțiune de încredere în acel proces.

3. Poți fii iertat

Pentru că Isus a murit, putem primi șanse infinite de a o lua de la capăt și de a trăi mai bine. Află mai multe despre ce înseamnă iertarea și pocăința pentru tine.

4. Dumnezeu dorește să fii fericit

Viața nu este ceva ce trebuie îndurat, ci este ceva de care să te bucuri. Dumnezeu dorește ca ai Săi copii să fie fericiți. Deși poate părea că diferă de la persoană la persoană, temelia fericirii adevărate este clădită pe Salvatorul Isus Hristos.

5. Sprijină-i pe alții dând dovadă de dragoste

Comunitatea înseamnă mai mult decât o vecinătate împărtășită. Este o dragoste împărtășită – este o familie căreia îi pasă.

Fă parte din comunitatea noastră
Găsește o clădire a Bisericii aproape de tine