20 de versete din Biblie pentru a te ajuta să găsești tărie

Biblia este o sursă de tărie spirituală. Prin exemple și învățături inspirate, ne arată că putem realiza orice prin puterea lui Isus Hristos.

 
Dumnezeu dorește ca noi să reușim în viață. El dorește ca noi să progresăm, să găsim bucurie și să ne întoarcem să trăim, într-o bună zi, în prezența Lui. El Și-a trimis Fiul, pe Isus Hristos, pentru ca noi să fim întăriți în timpul încercărilor și provocărilor de care avem parte. Următoarele 20 de versete din Biblie ne inspiră și ne învață cum să ne bizuim pe Isus și să găsim pace, curaj și tărie pentru a trăi potrivit Evangheliei.

Cine este adevărata sursă de tărie?

1

2

3

4

5

6

De ce poate Isus să ne ofere tărie?

7

8

9

10

Cum ne poate ajuta tăria de la Isus?

11

12

13

14

Cum pot găsi tărie în Isus?

15

16

17

18

19

20

Explorează mai multe subiecte

Ce ne învață Biblia sfântă?

Biblia sfântă ne învață că, de-a lungul istoriei, Dumnezeu nu a încetat niciodată să-i iubească pe copiii Săi.

Isus în Cartea lui Mormon

Isus Și-a petrecut viața muritoare în apropiere de Ierusalim, învățându-i pe iudei Evanghelia Sa. Dar Isus le-a propovăduit și oamenilor dintr-un alt ținut: continentele americane. Acea vizită le-a schimbat viața. Faptul de a ști despre ea poate fi la fel de importantă pentru tine în prezent.

Cum conlucrează Biblia și Cartea lui Mormon

Amândouă te pot ajuta să te apropii de Isus Hristos și să afli mai mult despre Evanghelia Sa.

Adunările de duminica

Biserica este un refugiu de la haosul vieții de zi cu zi. Faptul de a fi prezenți la adunările Bisericii ne oferă timp pentru a ne concentra asupra faptului de a-L preaslăvi pe Dumnezeu și de a ne iubi aproapele. Reprezintă un mod de a ne reîncărca bateriile spirituale și un mod perfect de a-L păstra pe Isus pe primul loc și în centrul vieții noastre.

Ce este Cartea lui Mormon?

Asemenea Bibliei, Cartea lui Mormon este o cronică străveche care ne învață despre Isus. Este cuvântul lui Dumnezeu și răspunde la întrebări despre Evanghelie. Ne ajută, de asemenea, să devenim mai buni și ne apropie de Dumnezeu.

Cum găsesc biserica creștină corectă pentru mine?

Când cauți o biserică, este util să te gândești la ce au propovăduit Isus și apostolii și profeții Săi.

Care este scopul vieții?

Viața are un scop și un sens. Dumnezeu, Tatăl nostru iubitor, dorește ca noi să avem parte de fericire și bucurie. El a creat un plan pentru ca noi să progresăm, să trăim dând dovadă de credință și să ne întoarcem să trăim în prezența Sa într-o bună zi.