Adunările de duminica

Biserica este un refugiu de la haosul vieții de zi cu zi. Faptul de a fi prezenți la adunările Bisericii ne oferă timp pentru a ne concentra asupra faptului de a-L preaslăvi pe Dumnezeu și de a ne iubi aproapele. Reprezintă un mod de a ne reîncărca bateriile spirituale și un mod perfect de a-L păstra pe Isus pe primul loc și în centrul vieții noastre.

Orele adunărilor Bisericii diferă de la o congregație la alta. Însă, poți întotdeauna să te bazezi pe o adunare principală pentru toată lumea, precum și pe o clasă separată organizată în funcție de grupele de vârstă sau de organizații.

Vino și participă la o adunare a Bisericii. Toți vizitatorii sunt bineveniți.
Găsește o clădire a Bisericii aproape de tine

Adunarea de împărtășanie

Adunarea care este pentru toată lumea se numește adunarea de împărtășanie. Această adunare include imnuri, rugăciuni și predici (sau „cuvântări”) oferite de diferiți membri ai congregației în fiecare săptămână. Cea mai importantă parte a adunării este momentul în care luăm din împărtășanie (sau euharistia).

Muzică și imnuri

Faptul de a cânta despre Salvator și despre numeroasele noastre binecuvântări ne ajută să ne simțim mai aproape de Dumnezeu. O adunare de împărtășanie obișnuită va include trei sau patru imnuri cântate de întreaga congregație. Pot fi și alte numere muzicale interpretate de un cor sau un grup mic. Poți recunoaște unele dintre imnuri în cartea nostră de imnuri, precum „Lângă Tine, Doamne” sau „Măreț Tu ești”, dar vei învăța și câteva noi. Și nu este absolut nicio problemă dacă nu cânți bine! Ridică-ți glasul pe măsură ce preaslăvești alături de noi.

Depunem mărturie unul altuia

În prima duminică a fiecărei luni, nu sunt rostite cuvântări obișnuite. În schimb, oricare membru al congregației se poate duce la pupitru și își poate exprima sentimentele legate de Evanghelie. În timp ce ascultăm experiențele trăite de alții și simțim Spiritul lui Dumnezeu umplându-ne inima, convingerile și crezurile noastre pot fi întărite.

Clase de duminica

Înainte sau după adunarea de împărtășanie sunt diferite adunări pentru diferite categorii de vârstă pentru copii și pentru adulți. Dacă dorești să participi la aceste adunări suplimentare, întreabă pe cineva de la biserică și acea persoană va fi fericită să te ajute să găsești sala de clasă potrivită.