Cum mă pot ajuta misionarii?

Deși relația ta cu Dumnezeu poate fi foarte personală, uneori cu toții avem nevoie de puțin ajutor pentru a recunoaște ceea ce Dumnezeu ne spune. Indiferent de punctul în care te afli pe calea ta spirituală, misionarii îți pot preda principii ale Evangheliei și alte cunoștințe despre aceasta care te pot ajuta să înaintezi pe calea ta. Gândește-te la ei ca și cum ar fi antrenori spirituali care:

  • te vor ajuta să te simți mai aproape de Dumnezeu;
  • îți vor arăta cum să te rogi și să primești răspunsuri de la El;
  • te vor ajuta să găsești răspunsuri la întrebările tale de natură spirituală;
  • te vor învăța despre Salvatorul Isus Hristos și Evanghelia Sa;
  • te vor ajuta să înțelegi scripturile;
  • te vor sprijini de-a lungul încercărilor tale;
  • te vor încuraja să progresezi către pocăință, credință și botez;
  • te vor prezenta unei comunități de credincioși care gândesc la fel și care pot continua să te sprijine de-a lungul călătoriei tale spirituale.
Solicită o vizită din partea misionarilor
Vom face tot ce ne stă în putință pentru a răspunde la întrebările tale spirituale și a te ajuta să te apropii de Isus Hristos.
Întâlnește-te cu misionari

Explorează mai multe subiecte

Întemeierea unei familii puternice

Întemeierea unei familii ne aduce o răsplată imensă, dar poate fi dificil, mai ales în lumea de astăzi. Află cum poți să-ți întărești membrii familiei și să-i menții concentrați asupra lui Dumnezeu.

Cum este comunitatea Bisericii noastre?

Biserica nu este doar un loc în care să-L preaslăvim pe Dumnezeu, este, de asemenea, un loc în care să-I slujim. Și unul dintre cele mai bune moduri de a-I sluji lui Dumnezeu este de a avea grijă de oamenii din jurul nostru.

Adunările de duminica

Biserica este un refugiu de la haosul vieții de zi cu zi. Faptul de a fi prezenți la adunările Bisericii ne oferă timp pentru a ne concentra asupra faptului de a-L preaslăvi pe Dumnezeu și de a ne iubi aproapele. Reprezintă un mod de a ne reîncărca bateriile spirituale și un mod perfect de a-L păstra pe Isus pe primul loc și în centrul vieții noastre.

Cum pot să devin membru?

Oamenii pot învăța despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în multe moduri. Poți participa la adunări ale Bisericii, îți poți întreba prietenii care sunt membrii în ce cred sau te poți întâlni cu misionarii noștri. După ce înveți despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și dorești să devii membru, poți alege să fii botezat.

Cum să te rogi

Faptul de a te ruga este mai ușor decât ai crede. Dumnezeu este acolo și va asculta rugăciunile tale și le va răspunde.

Ce ne învață Biblia sfântă?

Biblia sfântă ne învață că, de-a lungul istoriei, Dumnezeu nu a încetat niciodată să-i iubească pe copiii Săi.

Ce s-a întâmplat cu Biserica lui Isus?

Când Isus a trăit pe pământ, El a întemeiat Biserica Sa. Aceeași Biserică există și în prezent.