Cine sunt misionarii?

Misionarii sunt membri ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă care pleacă de acasă o perioadă de 18 luni-2 ani pentru a sluji altora și a împărtăși Evanghelia.

Ei vin din întreaga lume. EI sunt fie tineri adulți, fie cupluri căsătorite ieșite la pensie. Însă indiferent de vârsta lor, motivația lor este sinceră – ei pleacă de acasă și își lasă familia, timp de până la doi ani, pentru a face ceea ce Isus Și-a învățat apostolii:

În principiu… oameni normali amabili

Misionarii sunt oameni obișnuiți, ca tine și ca mine. Înainte să plece în misiune, ei au fost studenți, angajați, sportivi, tocilari, muzicieni și, ei bine, ai înțeles ideea. După slujirea lor, ei se întorc acasă pentru a-și termina facultatea, pentru a munci, pentru a-și întemeia o familie și pentru a trăi o viață normală.

Doi câte doi

Vei vedea adesea misionari în echipe de câte doi, motivul fiind acela de a-i ajuta să fie în siguranță și de a urma tiparul stabilit de Isus pentru mesagerii Săi:

Misionarii au un coleg oriunde se duc, ceea ce-i ajută să fie în siguranță și să rămână concentrați asupra unui singur lucru: faptul de a-i ajuta pe alții să se apropie de Dumnezeu.

Solicită o vizită din partea misionarilor
Vom face tot ce ne stă în putință pentru a răspunde la întrebările tale spirituale și a te ajuta să te apropii de Isus Hristos.
Întâlnește-te cu misionari
Solicită o Carte a lui Mormon care-ți va fi adusă acasă
Comandă un exemplar gratuit al Cărții lui Mormon

Întrebări generale

Oamenii au multe întrebări despre „mormoni” sau, spus într-un mod mult mai respectuos, membrii Bisericii lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă. Apasă aici pentru a vedea toată lista.

Explorează mai multe subiecte

Îl urmăm pe Isus Hristos

Cine este Isus Hristos? Isus este Salvatorul lumii. Pe măsură ce Îl urmăm, avem parte de mai multă pace și fericire în viață.

Cum să te rogi

Faptul de a te ruga este mai ușor decât ai crede. Dumnezeu este acolo și va asculta rugăciunile tale și le va răspunde.

Principii ale Evangheliei

Principiile de bază ale Evangheliei sunt credința, pocăința, botezul și primirea Duhului Sfânt.

Ce este Cartea lui Mormon?

Cartea lui Mormon este încă o mărturie despre Isus Hristos.

Adunările de duminica

Biserica este un refugiu de la haosul vieții de zi cu zi. Faptul de a fi prezenți la adunările Bisericii ne oferă timp pentru a ne concentra asupra faptului de a-L preaslăvi pe Dumnezeu și de a ne iubi aproapele. Reprezintă un mod de a ne reîncărca bateriile spirituale și un mod perfect de a-L păstra pe Isus pe primul loc și în centrul vieții noastre.

Cum pot să devin membru?

Oamenii pot învăța despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în multe moduri. Poți participa la adunări ale Bisericii, îți poți întreba prietenii care sunt membrii în ce cred sau te poți întâlni cu misionarii noștri. După ce înveți despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și dorești să devii membru, poți alege să fii botezat.

Ce ne învață Biblia sfântă?

Biblia sfântă ne învață că, de-a lungul istoriei, Dumnezeu nu a încetat niciodată să-i iubească pe copiii Săi.

Ce s-a întâmplat cu Biserica lui Isus?

Când Isus a trăit pe pământ, El a întemeiat Biserica Sa. Aceeași Biserică există și în prezent.

Cum este comunitatea Bisericii noastre?

Biserica nu este doar un loc în care să-L preaslăvim pe Dumnezeu, este, de asemenea, un loc în care să-I slujim. Și unul dintre cele mai bune moduri de a-I sluji lui Dumnezeu este de a avea grijă de oamenii din jurul nostru.

Întemeierea unei familii puternice

Dumnezeu a creat familiile pentru ca noi să avem parte de fericire, să învățăm într-o atmosferă plină de dragoste și să ne pregătim pentru viața eternă.