La ce te poți aștepta în timpul unei lecții cu misionarii

Ei se vor ruga împreună cu tine

Te vor ruga să începeți cu o rugăciune. Dacă dorești, ei te pot ruga chiar pe tine să spui rugăciunea. Scopul este de a-L invita pe Spiritul Sfânt să fie prezent la discuție.

Ei vor citi împreună cu tine

Vor citi din Biblie. Ei îți vor prezenta, de asemenea, Cartea lui Mormon. Fiind o altă carte sfântă care ne învață despre Isus, ea este o parteneră a Bibliei și te poate ajuta să-ți îmbunătățești relația cu Dumnezeu. Misionarii îți vor oferi un exemplar gratuit și te vor invita să-l citești și să te rogi în legătură cu această carte pentru a afla că este adevărată.

Dacă vei face acest experiment simplu, noi avem încredere că vei primi un răspuns la rugăciunea ta.

Solicită o vizită din partea misionarilor
Vom face tot ce ne stă în putință pentru a răspunde la întrebările tale spirituale și a te ajuta să te apropii de Isus Hristos.
Întâlnește-te cu misionari

Ei îți vor răspunde la întrebări

Pe măsură ce vorbești cu misionarii și adresezi întrebări, vei ajunge să găsești răspunsuri la întrebările pe care le ai. Misionarii vor stabili o întâlnire pentru a vă întâlni din nou și pentru a discuta mai multe. În timpul întâlnirii următoare, te vor învăța mai multe despre Biblie, despre Cartea lui Mormon, despre credință, pocăință și alte dogme cheie ale Evangheliei lui Isus Hristos. Mai presus de orice, misionarii îți vor respecta timpul și dorința de a te reîntâlni cu ei sau nu.

Dacă acest lucru ți se pare interesant sau chiar util, te încurajăm să te înscrii pentru o vizită din partea misionarilor gratuită și fără niciun fel de obligații.

Permite-ne să te ajutăm să-ți întărești relația cu Isus Hristos
Programează o vizită

Explorează mai multe subiecte

Cum să te rogi

Faptul de a te ruga este mai ușor decât ai crede. Dumnezeu este acolo și va asculta rugăciunile tale și le va răspunde.

Ce este Cartea lui Mormon?

Cartea lui Mormon este încă o mărturie despre Isus Hristos.

Cum este comunitatea Bisericii noastre?

Biserica nu este doar un loc în care să-L preaslăvim pe Dumnezeu, este, de asemenea, un loc în care să-I slujim. Și unul dintre cele mai bune moduri de a-I sluji lui Dumnezeu este de a avea grijă de oamenii din jurul nostru.

Cum sunt adunările Bisericii?

Biserica este un refugiu de la haosul vieții de zi cu zi. Faptul de a fi prezenți la adunările Bisericii ne oferă timp pentru a ne concentra asupra faptului de a-L preaslăvi pe Dumnezeu și de a ne iubi aproapele. Reprezintă un mod de a ne reîncărca bateriile spirituale și un mod perfect de a-L păstra pe Isus pe primul loc și în centrul vieții noastre.

Cum pot să devin membru?

Oamenii pot învăța despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă în multe moduri. Poți participa la adunări ale Bisericii, îți poți întreba prietenii care sunt membrii în ce cred sau te poți întâlni cu misionarii noștri. După ce înveți despre Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă și dorești să devii membru, poți alege să fii botezat.

Întemeierea unei familii puternice

Dumnezeu a creat familiile pentru ca noi să avem parte de fericire, să învățăm într-o atmosferă plină de dragoste și să ne pregătim pentru viața eternă.

Ce ne învață Biblia sfântă?

Biblia sfântă ne învață că, de-a lungul istoriei, Dumnezeu nu a încetat niciodată să-i iubească pe copiii Săi.

Ce s-a întâmplat cu Biserica lui Isus?

Când Isus a trăit pe pământ, El a întemeiat Biserica Sa. Aceeași Biserică există și în prezent.